December 18, 2008

MEMBUAT SENDIRI TUDUNG ARIANI,WAJAH LEBIH BERSERI

*gambar akan diupdate kemudian

kisah lama pasal tudung ariani DIY disini
HAHAHA...
saja je gempak letak tajuk gitu
dari feed nampaknya ramai yang nak cari cara nak buat tudung ariani

Cik T sendiri berjaya membuat 6 tudung ariani secara menipu.
hahaha...beli tudung yang dah siap tapi berawning span (ala..tundung indon tu)
buat sendiri awning style yang dikehendaki (CIk T takleh guna template awning ariani..kena guna template hajaba)
pastu lekatkan awning baru pada body tudung yang dibeli tadi.
percaya tak korang harganya lebih murah?
tudung = RM8 (takpayah risau pasal nak potong atau kena menjahit tepi ke tengah ke)
awning = RM 4 (share beli ramai-ramai di forum cari - board kecantikan-thread tudung)
mana nak dapat babe tudung ala-ala ekin tapi rega doblas hengget!

so ada forumner yang dah bagi
step-by-step cara nak buat tudung ariani
nama dia mamarock.thanks mama!

kalo korang nak beli kain jersey yang dah siap dengan matching awning...
sila klik sini.
nama owner dan pakar mematchingkan kain ni YELA dan member dia BBPIE.
dijamin murah dan cantik!

apa lagi...mehla buat reramai!

No comments: